BK Staafmixer

Krachtig en Comfortabel

De BK Staafmixer heeft een krachtige 700 W motor. In combinatie met de scherpe roestvrij edelstalen messen mengt en pureert u snel en efficiënt uw voedsel. De BK Staafmixer heeft 7 standen én een turbo stand. Dat betekent snel genieten van een lekkere soep, saus of gezonde smoothie! De mogelijkheden met een staafmixer zijn zeer divers. De voet van roestvrij edelstaal is niet alleen zeer hygiënisch en eenvoudig te reinigen, u kunt ook zonder problemen warme vloeistoffen verwerken.

Comfortabel
De comfortabele soft grip greep van de BK Staafmixer is ergonomisch vormgegeven en zorgt voor een veilige grip. De knoppen zijn zo geplaatst dat de staafmixer met één hand te bedienen is. Middels de draaiknop kan de snelheid worden ingesteld. Bij de staafmixer zit een handige stootvaste maatbeker waarin het voedsel bereid en afgemeten kan worden. Door middel van het draaien van de greep en de steel zijn de delen eenvoudig te demonteren, zodat de voet veilig gereinigd kan worden onder de kraan. Door het handige ophangsysteem, hangt de staafmixer altijd binnen handbereik.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist