BergHOFF

Downdraft pannen

BergHOFF was het eerste merk ter wereld dat speciaal voor een kookplaat met ingebouwd afzuigsysteem een bijpassende pannencollectie ontwikkelde. Dankzij de Downdraft technologie verdwijnen stoom en geuren direct in de afzuiging. De elegante LEO Stone pannen van gegoten aluminium zijn nu ook voorzien van de Downdraft technologie.

De wereldwijd gepatenteerde technologie is gebaseerd op een speciale inkeping en luchtkanaal in de pan en de deksel, waardoor de waterdampen en geuren niet eerst naar boven gaan. De Downdraft kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen.

De LEO Stone pannen van gegoten aluminium zijn het neusje van de zalm: duurzame kwaliteit, licht in gewicht en ook geschikt voor de populaire kookplaat met afzuigsysteem. Handig: de speciale Downdraft deksel is even zo goed te gebruiken om water af te gieten. De stijlvolle kookpannen, hapjespan en wok met antiaanbaklaag hebben een glazen deksel met siliconen rand.

BergHOFF
BergHOFF is een internationaal merk dat geavanceerde keukenontwerpen creƫert, produceert en distribueert die je dagelijkse kookervaringen dat tikkeltje extra geven. Haar passie voor koken en oog voor detail resulteren in producten die worden aanbevolen en beloond voor hun esthetiek en gebruiksvriendelijkheid.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist