Bauknecht kookplaten

iXelium™ Pro Touch RVS

Met iXeliumTM Pro Touch RVS zorgt Bauknecht dat een kookplaat nooit zijn glans verliest. Ook maakt deze technologie het mogelijk dat de plaat niet verkleurt en krasvrij blijft. Zelfs bij hoge temperaturen behoudt iXeliumTM Pro Touch RVS zijn uiterlijk zonder dof te worden of te verkleuren. De roestvrijstalen kookplaat is bovendien snel en makkelijk schoon te maken. Het oppervlak zorgt er namelijk voor dat voedselresten niet meer aankoeken. De wens van iedere gebruiker wordt vervuld. iXeliumTM is uniek op de markt. Tot op heden is Bauknecht de enige die deze technologie toepast op RVS kookplaten.TÜV Rheinland Italia (onderdeel van de TÜV Rheinland Group) heeft iXeliumTM Pro Touch RVS getest op de duurzaamheid van het materiaal tegen verkleuring, krassen en corrosie ten opzichte van een traditionele roestvrijstalen kookplaat. De testresultaten zijn duidelijk:

• 15 keer beter bestand tegen krassen
• 6 keer hogere corrosiebestendigheid
• 6 keer beter bestand tegen verkleuring

Een traditionele RVS-kookplaat laat door dagelijks gebruik van schoonmaakmiddelen en (schuur)sponzen na verloop van tijd krassen en oneffenheden zien. Doordat het oppervlak continu wordt blootgesteld aan hoge temperaturen, verkleurt het RVS na verloop van tijd en krijgt het een doffe uitstraling. Met de iXeliumTM Pro Touch RVS kookplaat heeft Bauknecht aan deze ontsiering een einde gemaakt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist