Bauknecht inbouwapparatuur

ijs in de magnetron?

Puur design en de modernste technologieën vormen de basis voor de nieuwe serie inbouwapparatuur van Bauknecht. De drie eigentijdse lijnen KULT, KOSMOS en KOMFORT bieden talloze innovatieve functies. Zo heeft de magnetron een smeltfunctie voor ijs. En de nieuwe generatie ovens heeft een nieuw heteluchtdistributiesysteem waardoor er niet meer voorverwarmd hoeft te worden. Dit bespaart tot een kwart aan tijd en vermindert het energieverbruik tot 20 procent. Elk design heeft bovendien zijn eigen stijl, waarbinnen functionaliteit en gebruikersgemak centraal staan.


Het design KULT ademt uitzonderlijke luxe. In de lijn KOSMOS komen minimalistisch design en geavanceerde technologie samen. En tijdloos, stijlvol en functioneel zijn synoniem aan het design KOMFORT. De inbouwapparaten uit de verschillende designs zijn goed met elkaar te combineren. Het ongekend aantal mogelijkheden biedt meer dan genoeg inspiratie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist