Barbecook popcorn- en kastanjepan
knalfeest voor jong en oud
Pop-up
Popcorn is het lekkerst en het meest spannend als je het zelf maakt, bijvoorbeeld boven een vuurkorf. De nieuwe popcornpan van barbecook behoeft nauwelijks uitleg. Giet wat olie op de bodem van de popcornpan en voeg een handvol maïs toe. Sluit het deksel en hou de popcornpan boven het vuur. Na enkele minuten begint de maïs te poffen. Af en toe schudden zodat de maïskorrels niet aanbakken. De popcorn is klaar als het poffen stopt. Voeg suiker of zout toe voor een lekkere smaak en dan... genieten!
Kastanjes en vuur
Naast de popcornpan heeft barbecook ook een kastanjepan voor het poffen van tamme kastanjes. De bodem van de kastanjepan is voorzien van gaatjes. Door de pan af en toe te schudden, wordt de warmte gelijkmatig over de kastanjes verdeeld en worden ze gepoft. Snij eerst met een scherp mes een kruis in de bovenkant van de kastanjes (anders kan de stoom er niet uit en gaan ze ploffen in plaats van poffen). Na een kwartiertje in de pan zijn ze klaar en kunnen de hete kastanjes voorzichtig van het vuur gehaald worden... een delicatesse!
Een goed advies is goud waard
Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.