Toen u uw keuken liet plaatsen, was u hier erg blij mee. Vandaag de dag is dit wel anders. Door vele jaren intensief gebruik is uw keuken flink versleten. Bovendien vindt u de stijl van uw keuken niet meer mooi. U wilt uw keuken graag een grote make-over geven, maar vindt het zonde om hier al uw spaargeld aan uit te geven. De oplossing? Renoveer bepaalde onderdelen van uw keuken, met een klein budget. In dit artikel leest u hoe u dit doet.

Vervang slechts enkele apparaten
Sommige apparaten in uw keuken zijn echt aan vervanging toe. Andere apparaten kunt u mogelijk nog enkele jaren gebruiken. Als u deze apparaten in de keuken laat zitten, bespaart u veel geld. En omdat u sommige apparaten toch vervangt, gaat de kwaliteit van uw keuken er flink op vooruit.

Kijk kritisch welke apparaten het nog goed doen en welke apparaten echt aan vervanging toe zijn. Vervang enkel de apparaten die niet langer mee kunnen gaan en u houdt veel geld over, maar verbetert uw keuken toch aanzienlijk.

Kies voor een nieuwe vloer
U kunt de uitstraling van uw keuken ook veranderen door een nieuwe vloer te laten plaatsen. Zeker als de huidige vloer van uw keuken afbreuk doet aan de uitstraling van de ruimte, is dit een goede manier om uw keuken een make-over te geven met weinig budget.

Renoveer uw keukendeurtjes
Niet alleen de vloer, maar ook de keukendeurtjes dragen bij aan de uitstraling van uw keuken. Zien uw keukendeurtjes er niet meer zo netjes uit of vindt u de stijl van de keukendeurtjes niet mooi? Dan kunt u de keukendeurtjes laten renoveren. Door uw keukendeuren te laten renoveren, ziet uw keuken er direct heel anders uit. En dit zonder dat u veel geld moet betalen voor uw keukenrenovatie.

Maak het af met een likje verf
U kunt uw vernieuwde keuken de ‘finishing touch’ geven door de muren een likje verf te geven. Wilt u uw keuken een hele andere uitstraling geven? Kies dan voor een andere kleur op de muur. Vindt u de kleuren op de muur wel mooi, maar zijn deze wel aan een verfrissing toe? Dan verft u de muren in de keuken met dezelfde kleur. De uitstraling van de keuken verandert niet, maar de keuken ziet er wel frisser uit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist