Varenna keukens

Al jaren de absolute top

Varenna keukens bevindt zich al jaren aan de top van de exclusieve keuken-interieur branche. Het relatief jonge keukenmerk in Nederland heeft zich in een korte tijd opgewerkt tot een naam die staat voor de Italiaanse verfijnde smaak, de vooruitstrevendheid van een modern bedrijf en vooral de affiniteit met het leven: "My life, my style" is geen loze kreet maar een uiting dat staat voor de vele mogelijkheden die er voor iedere keukenruimte zijn.BiografieHet moederbedrijf Poliform heeft een langere geschiedenis. Opgericht in 1970 als de evolutie van een kleine winkel uit 1942, slaat zij de weg van de toekomst in. De drie directeuren: Aldo Spinelli, Alberto Spinelli en Giovanni Anzani maken van Poliform een industrie. Deze geesten achter de ommekeer zijn tot op de dag van vandaag actief begaan met hun product. Onder de merknaam Poliform worden wereldwijd toonaangevende slaapkamer- en woonkamermeubelen verkocht.Varenna
Het oorspronkelijke keukenmerk Varenna wordt in 1996 door Poliform overgenomen. De aanwezige kennis wordt hiermee uitgebreid met alle ins en outs op designkeuken gebied. Het is de leerschool voor een nieuw verfijnd product. Ook hier blijkt de vooruitziende blik van de ondernemers zijn doel te bereiken. De bouw van de nieuwe fabriek, architectonisch gezien een kunstwerk, geeft nieuwe mogelijkheden voor uitbreiding. Deze expansiedrang heeft er toe geleid dat de productie van Varenna nu 45% van de totale omzet van de Poliform-group bepaalt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Varenna Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist