Varenna design keukens

Liebeskind meets Italian design

Poliform en Varenna presenteren de nieuwe collectie ontworpen door Daniel Libeskind en volledig geproduceerd met behulp van high-tech DuPont ™ Corian ®.
Dit is een hedendaags partnerschip tussen een architect die altijd heeft gewerkt aan het verbreden van zijn horizon en een bedrijf dat de traditie van Italiaans design wereldwijd verzorgd gebruikmakend van een innovatieve en zeer veelzijdig materiaal.Het resultaat is een sterk architectonisch concept met pure design: De keuken, samen met de “Sharp” kledingkast en de “Web” boekenkast markeren het binnenlandse landschap en geven vorm aan een nieuw idee van leven die in lijn ligt met de stilistische gedachte van de ontwerper.
Als internationale architect en ontwerper is Daniel Libeskind zijn toepassingsgebied aan het uitbreiden met betrekking tot filosofie, kunst, literatuur en muziek. Fundamenteel voor Libeskind filosofie is het begrip dat bouwwerken zijn vervaardigd door menselijke energie waarbij het is gericht op de grotere culturele context waarin ze worden gebouwd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Varenna Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist