Valucine design keukens

NEW LOGICA SYSTEM

Deze eiland versie van New Logica System kan gebruikt worden om ruimten te scheiden. Het achterpaneel creëert een scheiding tussen de keuken en de eetkamer of woonkamer.

Over Valcucine
Opgericht in 1980, groeide Valcucine uit tot een organisatie met 180 medewerkers. De uitgebreide productiefaciliteit in het Italiaanse Pordenone omvat 33.000 m2. Het bedrijf heeft een omzet van 46.000.000 miljoen euro en exporteert designkeukens naar Nederland, Frankrijk, Spanje, de Verenigde Staten, Duitsland, Rusland en Hong Kong en zo’n 40 andere landen.

Valcucine heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het destructieve beleid van de voorbije industriële periode kan en moet worden omgebogen naar systemen die de aarde beschermen en de kwaliteit van ons leven verbeteren. Het motto van Valcucine is: ‘Man should not make marks in the sand that cannot be cancelled by the wind.’

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist