Valcucine keukens

New Logica System

Valcucine heeft er zich altijd op gericht om aan de wensen van haar klanten te voldoen. Daarom wordt steeds grondig onderzoek gedaan naar het gebruik van traditionele keukens.


Valcucine heeft hier een aantal verbeteringen aangebracht. Zo kan alle apparatuur die in de keuken wordt gebruikt worden ‘verborgen’ achter kolomkasten van New Logica . Bij het werkgedeelte van deze keuken kan alles netjes uit het zicht worden opgeborgen zoals afdruiprek, keukenweegschaal, kleine apparaten, flessenrekken, keukenrolhouder, haken voor keukengerei en zelfs een afzuigkap. Daarnaast maken voorraadladen en bovenkasten met het Ala en Aerius lift systeem deze keuken compleet.

De Artematica Vitrum interpreteert de kwaliteiten van een van de meest fascinerende ecologische materialen die ooit is uitgevonden: glas.

Valcucine presenteert de eerste 100% recyclebare onderkasten van glas met daarnaast uiterst dunne aluminium frames die ook recyclebaar zijn .
Door het gebruik van glas en aluminium is het mogelijk om het volume van gebruikte materialen aanzienlijk te verminderen.

Tenslotte is het niet nodig om lijm te gebruiken en is er geen formaldehyde uitstoot. Zo is de productie veel minder belastend voor het milieu en heeft u thuis geen giftige formaldehyde uitstoot.

Artematica Vitrum Arte

Voor Artematica Vitrum Arte heeft Valcucine een speciale techniek ontwikkeld om decoraties op glas te creëren. De motieven zijn gesneden uit gekleurde folie en worden met de hand aangebracht op de gehard glazen panelen. Deze procedure maakt elke keuken uniek en persoonlijk.

Het ‘Cardoso Stone’ werkblad biedt een uitstekende slijtvastheid. Het Cardoso steen wordt gedolven in de Italiaanse Alpen.

De geïntegreerde spoelbak met kraan is een eigen ontwerp van Valcucine.
Het zwevende werkblad is een elegant verlengstuk van het werkgedeelte. Omdat het geïntegreerd is in het werkeiland ontstaat er een omgeving die zowel geschikt is om te koken als om gezellig aan te schuiven.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist