Valcucine en Comprex desing keukens

Nu ook showroom in Vlijmen

Bert van Vlijmen Keukenarchitectuur gaat naast Comprex Italiaans keukendesign eind december starten met Italiaanse keukens van het gerenommeerde merk Valcucine. Op een prominente plaats aan het raam zal het ‘New Logica System’ van Valcucine te zien zijn.

Bert van Vlijmen vertelt: “Wij hebben gekozen voor het Italiaanse keukendesign van Valcucine om de fantastische vormgeving. Maar wat misschien in deze tijd nog belangrijker is, de New Logica System is 100% recyclebaar. De keuken bestaat namelijk volledig uit aluminium en glas. Zou je na bijv. 30 jaar besluiten om een andere keuken te nemen, komt Valcucine de New Logica ophalen en wordt deze voor 100% gerecycled”. Door de fronten op een speciale manier te produceren, is het mogelijk om het volume van gebruikte materialen aanzienlijk te verminderen.

In het midden van de showroom komt een nieuwe opstelling van Comprex, Italiaans keukendesign model ‘FILO’ (Class lifestyle) in een speciale lak Accid Copper en voorzien van een werkblad in DuPont™Corian® kleur Glacier White.

De kastenwand is uitgevoerd in ‘Sintesi’ met schuifbare deuren in speciale kleur lak Piombo met een vernuftige, weggewerkte greep.

Op tweede Kerstdag, vrijdag 26 december a.s. is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de vernieuwde showroom van Bert van Vlijmen Keukenarchitectuur in Vinkel.
Tijdens een kookshow kan er worden genoten van een hapje en drankje van 11.00 tot 16.00 uur.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Comprex keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist