Valcucine design keukens

Meccanica by Demode

Werkeilanden en installaties zijn geconstrueerd met behulp van het door Valcucine ontwikkelde MECCANICA by DEMODE. De enkelvoudige structurele elementen vormen mechanische verbindingen die het gebruik van milieubelastende lijmen onnodig maken. Met MECCANICA wordt de levenscyclus van Valcucine keukens nog verder geoptimaliseerd. De innovatieve elementen kunnen tot 90% worden hergebruikt en zijn 100% recyclebaar.

Over Valcucine
Opgericht in 1980, groeide Valcucine uit tot een organisatie met 180 medewerkers. De uitgebreide productiefaciliteit in het Italiaanse Pordenone omvat 33.000 m2. Het bedrijf heeft een omzet van 46.000.000 miljoen euro en exporteert designkeukens naar Nederland, Frankrijk, Spanje, de Verenigde Staten, Duitsland, Rusland en Hong Kong en zo’n 40 andere landen.

Valcucine heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het destructieve beleid van de voorbije industriële periode kan en moet worden omgebogen naar systemen die de aarde beschermen en de kwaliteit van ons leven verbeteren. Het motto van Valcucine is: ‘Man should not make marks in the sand that cannot be cancelled by the wind.’

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist