Valcucine design keukens

Riciclantica

Een van de innovaties die Valcucine presenteerde tijdens de Eurocucina Milaan 2014 is model ‘Riciclantica’,  een ontwerp van Gabriele Centazzo. Riciclanticaevolueert. En zo ook haar fronten waar vooral diepbruin, onbewerkt hout domineert.

De fronten hebben slechts een dikte van 2mm, wat Riciclantia tot de meest technologischgeavanceerdekeukenlijn maakt.

Voor het eerst werkt Valcucinesamen metGuardian, en presenteert het nieuwe, hoogglans zwart glazenLineaC6werkblad.Ditwerkbladis zeer slijtvast mede dankzij debijzondere beschermingdiehet geeft met ongekendeeigenschappeneneen uitzonderlijkehardheid. Ditzeer gladde werkblad is gemakkelijkerte reinigen, krasbestendig en hygiënisch.

"Een bewust gebruik van materialen vooreenduurzaam productieproces en productis van fundamenteel belang.

Respect voor het milieuis de gemeenschappelijke noemer, deethischeprioriteit, dat aan alleValcucineprojectenten grondslag ligt”

Riciclanticarespecteert devier eco-hoekstenen: minimaal verbruikvangrondstoffen en energie, lange levensduur, recyclebaarheiden niet-toxischeafwerkingen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist