Valcucine Design Keukens

Artematica programma

Hoogwaardige technologie, formele eenvoud en pure en essentiële lijnen zijn de belangrijkste kenmerken van Artematica , een zeer veelzijdig programma : er zijn vele modellen beschikbaar, elk geïnspireerd op verschillende materialen, van glas tot hout, van staal tot steen, die u in staat stellen een keuken te creëren die steeds meer gepersonaliseerd wordt en dat weerspiegelt uw smaak en uw levensstijl.Een perfecte synthese van gevoel voor schoonheid , hoge kwaliteit en technologie , alle Artematica opstellingen hebben unieke eigenschappen die het resultaat zijn van uiterst innovatieve technieken: de meest innovatieve is de gedematerialiseerde , ‘single- block’ deur in gelaagd laminaat die een lage impact heeft op het milieu , bestaande uit een aluminium draagconstructie waaraan diverse soorten panelen in verschillende materialen worden toegepast (HPL in verschillende kleuren, hout- laminaat, gelaagd laminaat, gelakt MDF, glas). Deze constructiemethode maakt de deur uitermate bestand tegen vocht en warmte en eveneens lichter met als gevolg een langere levensduur van de scharnieren en zachtere sluitbewegingen . Al deze functies resulteren in een verminderde consumptie van materialen en energie en dus in een eco verantwoorde aanpak .

Artematica Inox
Staal wordt steeds vaker gebruikt in de keuken vanwege de technische kenmerken van resistentie en hygiëne, evenals het gevoel van professionaliteit dat het geeft. Staal heeft echter een lastige eigenschap: het toont vingerafdrukken zelfs als de handen schoon zijn .Valcucine heeft een nieuwe behandeling voor staal ontwikkeld door middel van een speciale lak die de vervelende problemen van vingerafdrukken elimineert . De stalen oppervlakken van de deuren, die gemakkelijk bereikbaar zijn voor kinderen, veranderen in een landschap van vlekken en vingerafdrukken. De nieuwe afwerking betekent dat het niet meer nodig is om kinderen weg te houden van het spelen in de keuken . De finish is beschikbaar voor gebruik in deuren, die het meest blootgesteld worden aan vingerafdrukken . De andere elementen van de keuken, zoals het werkblad en de achterwand zijn vervaardigd in normaal staal .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist