Valcucine design keukens

Sine Tempore

Valcucine keert terug naar het herontdekken van tradities in combinatie met techniek. In het verleden was de man die het handwerk verrichte niet meer dan de handwerker. Het woord design verwees naar de ontwerpen/tekenaar. Bij Valcucine komen beide categorieën nu weer samen. De hernieuwde samenwerking tussen industrie en handwerk heeft geresulteerd in de herintroductie van SINETEMPORE (ontwerper Gabriele Centazzo), de ‘new traditional-style kitchen, with decors of bygone days’.

Beitelen is een artistieke techniek waardoor decoraties zichtbaar worden op een houten oppervlak. Het is anders dan beeldhouwen door zijn hoge mate van decoratieve mogelijkheden.

Inlay is een manier van decoratie die wordt bereikt door kleine stukjes hout of andere materialen in verschillende kleuren samen te brengen.

Mozaïek is een compositie verkregen door verschillende materialen en verschillende kleuren (steen, glas, schelpen) met de hand in te leggen.

Over Valcucine
Opgericht in 1980, groeide Valcucine uit tot een organisatie met 180 medewerkers. De uitgebreide productiefaciliteit in het Italiaanse Pordenone omvat 33.000 m2. Het bedrijf heeft een omzet van 46.000.000 miljoen euro en exporteert designkeukens naar Nederland, Frankrijk, Spanje, de Verenigde Staten, Duitsland, Rusland en Hong Kong en zo’n 40 andere landen.

Valcucine heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het destructieve beleid van de voorbije industriële periode kan en moet worden omgebogen naar systemen die de aarde beschermen en de kwaliteit van ons leven verbeteren. Het motto van Valcucine is: ‘Man should not make marks in the sand that cannot be cancelled by the wind.’

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist