Team 7 keukens

K7

De k7 van ontwerper Kai Stania verlegt grenzen en brengt de elementaire functies koken, eten en wonen bij elkaar. Met zijn unieke, sensuele esthetiek en innovatieve techniek is dit het vlaggenschip van de TEAM 7 keukens. Koninginnestuk van k7 is het kookeiland met in de hoogte verstelbaar werkblad, waarmee TEAM 7 een nieuwestandaard vastlegt. Dit laat alle gebruikers toe, klein of groot, om bij elke activiteit altijd ergonomisch te werken. Of het nu gaat om spoelen, snijden of koken: het werkblad bevindt zich altijd op de aangewezen hoogte en spaart de rug. Daarenboven integreert k7 zich perfect in de woonruimte. In verlaagde stand wordt het werkblad een aanrecht en positioneert het zich discreet in de ruimte, met verhoogd werkblad transformeert het zich in een opvallend barmeubel.

Dankzij intelligente techniek kan het werkblad van 74 tot 114 cm traploos in de hoogte versteld worden. Met deze lichte en comfortabele verstelbaarheid is TEAM 7 een pionier in het keukendesign geworden. Een bedieningselement, in het vlak van de zijkant van het werkblad ingebouwd, rondt de hoogwaardige uitvoering af. Het gehele keukenblok is greeploos vormgegeven. De lades zijn voorzien van elektronisch aanraakbeslag en sluiten en openen door ze licht aan te raken.

Eveneens geraffineerd: de in het vlak geplaatste pendelgreep in roestvrij staal waarmee twee fronten tegelijk kunnen worden bediend. Zijn expressieve kracht puurt deze door LGA gecontroleerde en GS-gecertificeerde keuken uit de spannende materialencombinatie van natuurhout, fronten in getint glas, kwartsstenen of keramieken werkblad en roestvrij staal. Deze combinatie is een synthese van natuurlijkheid en sierlijkheid, van pure sensualiteit en zakelijke strakheid.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist