Team 7 keukens

VAO

Designer Sebastian Desch heeft de keuken VAO radicaal vernieuwd. Naast de zes verschillende houtsoorten heeft de keuken nu ook nieuwe glazen frontpanelen in veel verschillende kleuren die omlijst worden door het hout en zorgen voor een elegante maar tegelijkertijd strakke vormgeving met een slimme combinatie van hout en glas. De gloednieuwe kleur kurkumageel is zeer stijlvol (zie foto). Het natuurstenen werkblad heeft een uitzonderlijke dikte van 13 mm en heeft een extra element, ook van hout , van 25 cm diep, dat kan worden gebruikt als een praktisch extra oppervlak om keukenartikelen erop neer te zetten, of als essentiële bar.De kenmerkende elementen van de keuken
VAO zijn de elegante passe-partouts die de frontpanelen omlijsten en de inhammen aan de zijden. Ze benadrukken de elegante vormen en het prachtige massieve natuurlijke hout. Als in een schilderij vormen de nerven van het hout in de VAO keuken een duidelijke beweging van horizontale lijnen en vormen die alleen worden onderbroken door de lengtelijnen waar de elementen op elkaar aansluiten, die praktische handgrepen worden. Bij de onderkasten zijn de grepen van bovenaf bereikbaar en maakt het daardoor mogelijk om het zinnelijke, massieve hout te ‘ begrijpen’ en de VAO keuken helemaal greeploos uit te voeren.

Het toppunt van doelmatigheid is echter te zien in de diverse elementen van de keuken: de laden worden gemakkelijk geopend met de Touch-functie en gaan zacht weer dicht met de functie Servo Drive , terwijl de interne gedeeltes van de keuken verrijkt zijn met een reeks intelligente accessoires, verchroomde planken en legplanken met antislip-bekleding. De VAO keuken is beschikbaar in 7 natuurlijke houtsoorten: elzenhout, beukenhout, kernbeuk, kersenhout, notenhout, esdoornhout en eikenhout, te combineren met 10 kleuren glas. De hele keuken kan op maat worden gemaakt en dus volledig aan uw wensen worden aangepast.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist