+STAGE van Poggenpohl

Bekroonde kasten

Met de ontwikkeling van +STAGE gaat Poggenpohl consequent in op de veranderde eisen die aan de persoonlijke woonomgeving worden gesteld. Flexibiliteit en individualiteit worden steeds belangrijker, afzonderlijke functiegebieden worden ondergebracht in elementen. +STAGE plaatst het genieten en het concentreren op het essentiële en waardevolle centraal bij het wonen en biedt hierbij de grootst mogelijke individualiteit.Voor de zeer functionele themakasten +STAGE ontving Poggenpohl, de producent van luxe keukens uit het Duitse Herford, nu maar liefst twee belangrijke designprijzen: de German Design Award 2017 'Special Mention' en de Plus X Award 2016.

De German Design Award is de internationale premiumprijs van de German Design Council. Op basis van een uniek nominatieproces worden alleen producten toegelaten voor deelname, die zich aantoonbaar onderscheiden met hun vormgevingskwaliteit. In de categorie 'Kitchen' ontving Poggenpohl de German Design Award 2017 'Special Mention'. Het predicaat 'Special Mention' wordt verleend aan producten, waarbij het design gekenmerkt wordt door bijzonder geslaagde oplossingen en details en honoreert hiermee de grote betrokkenheid van bedrijven en designers.

De Plus X Award is de grootste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle van de wereld. Hij werd opgezet als project om merken en de handel te ondersteunen en beschermen en bestaat inmiddels 14 jaar. Voor +STAGE ontving Poggenpohl de Plus X Award 2016 in de categorieëninnovatie, High Quality, design en functionaliteit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poggenpohl keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist