Snaidero design keukens

board

Op de Eurocucina van 2012 in Milaan is de Italiaanse design keuken Board van Pietro Arosio gepresenteerd. Het unieke van de Board is eigenlijk het "zwevende" schiereiland wat met een gepatenteerd systeem aan de muur wordt bevestigd (dit kan meer als honderd kilo dragen!). Boven het eiland kan natuurlijk de plafondafzuiging gemonteerd worden. Arosio heeft echter ook een mogelijkheid voorzien dat de afzuigkap in de kast tegen de muur is weggewerkt (dit zuigt waarschijnlijk toch iets minder af als de plafondafzuigkap). Tenslotte kan bij de Board ook de nieuwe eilandafzuigkap gemonteerd worden met Bipolaire Ionisatie, wat dat betreft dus keus genoeg.

De mogelijkheden qua kleuren met de Board zijn gelijk aan die van het model Snaidero Way. Zo kunnen er heel veel kleuren hoogglans lak en mat lak op deze keuken geleverd worden. Op deze pagina ziet u dus slechts enkele voorbeeld opstellingen met de Snaidero Board. Niet alle foto's zijn even mooi, een aantal zijn door ons gemaakt met de telefoon tijdens de Eurocucina. Ook zijn er enkele kleuren met hout leverbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist