SieMatic SE 2002 RF

klassieke design keuken zonder franje

In de laatste jaren is in Nederland een inrichtingsstijl ontwikkeld die zich kenmerkt door toepassing van klassieke elementen in een eigentijdse uitvoering. Basisvormen zijn gebleven maar ontdaan van hun franje. Hierdoor ontstaat een rustig interieurbeeld met behoud van de warmte, intimiteit en luxueuze uitstraling die altijd zo kenmerkend waren voor de klassieke woninginrichting.

Het is een stijl die in Nederland veel liefhebbers kent. Voor hen is deze SieMatic keuken ontwikkeld, op basis van de SieMatic SE 2002 RF. Een keuken als een woonkamer, compleet met verlichte open kasten en stijlvolle wandlampjes. De donkere verticale banen op de wanden en schouw, de zwarte tafel en het antracietgrijze werkblad zorgen voor een intieme sfeer. In contrast daarmee de fris wit gelakte keukenmeubelen met cassetteprofiel en nostalgische komgrepen. De zilverkleurige accenten maken het geheel mooi chique.

Kijk voor meer informatie op https://www.siematic.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist