Siematic keukens

Designklassieker 6006 viert 50ste verjaardag

Ruim vijftig jaar geleden introduceerde SieMatic de eerste greeploze design keuken. Het werd de langst durende trend in keukendesign. Greeploze kleukens zijn nog steeds favoriet bij een groot aantal consumenten. De innovatie van SieMatic leidde uiteindelijk tot de ontwikkeling van minimalistische keukens: strak, architectonisch vormgegeven zonder enige vorm van 'franje'. De SieMatic 6006 van toen was jarenlang een verkoophit, vooral nadat SieMatic de keuken in tal van gedurfde kleuren ging leveren.De geschiedenis van de SieMatic 6006 is bekend: in het jaar 2000 vierde SieMatic het 40-jarige jubileum met een geactualiseerde versie van de 6006. Het werd opnieuw een groot succes. De vormgeving van de beroemde geïntegreerde greeplijst, een patent van SieMatic, kreeg modificaties die zowel het design als het gebruikscomfort optimaliseerden.

Dit jaar viert SieMatic de 50ste verjaardag van de 6006 met een op vele punten geactualiseerde SieMatic 6006 KM. Vorige maand is deze in de definitieve uitvoering tijdens de SieMatic Huisbeurs voor het eerst aan de dealers gepresenteerd. De reacties waren zeer positief. Over enkele weken zal deze nieuwe SieMatic designklassieker in de Nederlandse keukenshowrooms worden geplaatst, maar wie niet zo lang kan of wil wachten is nu al welkom voor informatie, uitgewerkte ontwerpvoorbeelden, foto's en materiaalstalen.

Karakteristiek voor de nieuwe SieMatic 6006 KM is en blijft de frontbelijning die boven de plint een fraaie ronding vertoont. Een keuken met een buikje, dat het geheel juist eleganter maakt. Nieuw is dat deze ronding onder kasten met inbouwapparatuur is uitgevoerd in een mat edelstaal of zwart ventilatierooster.

Het interieur van de laden en uittrekelementen is overgenomen uit de SieMatic S2. Een flexibele indeling, Individueel Design, uitgevoerd in licht eikenhout, aluminium en wit porselein. De bodem van uittrekelementen is voorzien van een op houten zeiljachten geïnspireerd anti-slip systeem met dunne rubberen strips die voorkomen dat de inhoud kan gaan schuiven. Praktisch en mooi zijn de inzetdozen, potten en potjes van porselein. Bij de grote afmetingen is het deksel gematteerd en met potlood beschrijfbaar. De kleine potjes hebben een handig venster in het deksel.

De nieuwe SieMatic 600 KM is leverbaar in warme aardetinten zoals de afgebeelde kleur greige.

Kijk voor meer informatie op https://www.siematic.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist