SieMatic keukens

nieuwe verlichtingselementen

Zonder licht hebben we geen leven. Licht zorgt dat we, ook in duisternis, goed kunnen zien. De kleur van licht is ook van grote invloed op ons gevoel, onze stemming en ons welzijn. Allemaal redenen om licht goed doordacht in onze interieurplannen op te nemen. Vooral in de keuken. Daarom ontwikkelde SieMatic nieuwe lichtsystemen die zich gemakkelijk laten aanpassen aan uw behoefte om goed te zien en om u prettig te voelen in uw design keuken.Voor individuele sfeer

Met SieMatic verlichtingselementen kunt u precies bepalen hoeveel licht u op uw werkplek nodig hebt. En welke sfeer u wenst. De ornamenten passen onder onderkasten en in open planken of hangen vrij. Ze bieden veelzijdige verlichtingsfuncties die u naar wens en behoefte kunt regelen en controleren.

U combineert ideale werkverlichting met lichtaccenten die de ruimte de bij het moment passende sfeer geven. Het sfeerlicht levert ontelbare stemmingskleuren en schijnt naar boven of beneden of allebei tegelijk.

Deze verlichting maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie. Hierdoor is het principe van Individueel Design van SieMatic ook toepasbaar om met licht uw eigen sfeer te creëren.

Voor individuele inrichting
Het SieMatic verlichtingselement laat zich ook gemakkelijk inpassen in de talrijke functie-elementen voor wanden en nissen. Decoratief en praktisch: u kunt beter zien wat u zoekt en dat gemakkelijker pakken of terugzetten.

Voor individuele bediening
Het SieMatic lichtsysteem laat u kiezen welke vorm van bediening u prettig vindt:

de kleine Touch-LED schakelaar met lichtblauw verlichting is in het verlichtingselement geïntegreerd en ook in het donker snel te vinden als met tovenaarshand, zonder dat u iets hoeft te doen, functioneert de nauwelijks zichtbare sesorschakelaar die eveneens in het verlichtingselement is aangebracht - met afstandsbediening kunt u de verlichting gemakkelijk vanaf de eettafel bedienen een conventionele wipschakelaar is uiteraard ook leverbaar is ook de werkplekverlichting voorzien van een LED lichtband, dan kan het totale lichtsysteem worden bestuurd vanaf uw iPhone of iPad met een App die dimmen en mengen van alle lichtkleuren mogelijk maakt uiteraard is het SieMatic lichtsysteem ook te koppelen aan een domotica-installatie.

Kijk voor meer informatie op https://www.siematic.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist