Siematic keukens

Nieuwe 6006

In 2010 is het vijftig jaar geleden dat SieMatic de eerste Europese aanbouwkeuken presenteerde. In meer dan een opzicht een ware revolutie. Voordien bestond de keukeninrichting uit op zichzelf staande kasten, een fornuis en een aanrecht met een kraan. Bij de eerste SieMatic, in 1960, waren alle componenten samengevoegd tot een efficiënt en praktisch geheel.

Dit werd technisch mogelijk gemaakt door de uitvinding van het SieMatic kastscharnier, waarmee deuren bij het openen niet meer uitzwenken. Dankzij deze SieMatic uitvinding konden kasten direct naast elkaar worden geplaatst en alle deuren konden tegelijkertijd volledig worden geopend.

Om het aanzien van deze keuken nog moderner te maken, in de jaren '60 moest alles ‘gestroomlijnd' zijn, bedacht SieMatic een manier om de opbouw knoppen en handgrepen te vervangen door een geïntegreerde greeplijst van aluminium. De eerste ‘greeploze' keuken was geboren. Het werd de meest verkochte keuken uit de geschiedenis. Dit eerste model stond jarenlang in het leveringsprogramma van SieMatic. Vanaf de introductie heeft deze SieMatic grote invloed gehad op de wijze waarop de keukens zich sindsdien hebben ontwikkeld.

In het jaar 2000 werd het 40-jarige jubileum van de greeploze keuken gevierd met de introductie van een geactualiseerde versie van de SieMatic 6006. Op basis van de oorspronkelijke basisvormen ontstond een uiterst modern keukendesign, uiteraard met geïntegreerde greeplijsten. Opnieuw werd de SieMatic 6006 een verkoopsucces.

Nu, ter gelegenheid van het 50-jarige jubileum, is de SieMatic 6006 opnieuw geactualiseerd. Tijdens de recente Eurocucina keukenvakbeurs in Milaan is deze 2010 versie als prototype getoond aan de internationale beursbezoekers. De reacties waren dermate positief, dat SieMatic heeft besloten om deze keuken in productie te nemen. De definitieve uitvoering van deze 6006 KM zal in september tijdens de SieMatic huisbeurs aan de dealers en de pers worden getoond.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.siematic.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist