Siematic keukens

Extra kastruimte

Keukens zijn in de afgelopen 50 jaar steeds completer, mooier en praktischer geworden. Een nadeel daarvan is dat ze ook volumineuzer werden. De diepe kasten verkleinen de beschikbare keukenruimte. Ook zijn ze niet altijd handig omdat de spullen in de diepe kast achter elkaar staan en dus minder makkelijk gepakt kunnen worden. Dat geldt vooral bij bovenkasten.

20 Jaar geleden heeft SieMatic het beeld van de keuken al aanzienlijk verbeterd door toepassing van het arkussysteem: minder kasten en een contrasterende omlijsting die de keuken minder kolossaal en dus eleganter maakt. Met de introductie van de SieMatic S2 keukenserie wordt daar, zowel letterlijk als figuurlijk, een dimensie aan toegevoegd.

Bij het nieuwe arkussysteem van de SieMatic S2 lijkt het alsof rond de diepe kasten een achterwand is aangebracht, in de kleur van de kasten of juist in een andere kleur of materiaalsoort. Maar het is veel meer dan een fraaie achterwand. Een lichte vingerdruk op de arkuspanelen opent een zee aan ‘verborgen' bergruimte. Het gaat om kasten met een nuttige diepte van 25 cm, de ideale afmeting om serviesgoed, glazen, flessen en voorraden direct toegankelijk bij de hand te hebben.

De SieMatic S2 is greeploos en dat geldt ook voor de deuren van de arkuskasten, die niet als deuren herkenbaar zijn. Een mooie designoplossing die keukens optisch minder volumineus maakt en toch tegemoet komt aan de behoefte aan opbergruimte.

De fronten van de SieMatic S2 zijn leverbaar in tal van kleuren hoogwaardige lak, zowel in mat als hoogglanzend, maar ook aluminiumkleur. Voor het contrast wordt het arkussysteem uitgevoerd in luxe houtsoorten en glas in de tinten brons, wit en zwart.

 

 

Kijk voor meer informatie op https://www.siematic.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist