Siematic keukens

S2

Met de nieuw ontwikkelde S2 presenteert SieMatic een nieuwe keukenklasse. „Als uitvinders van de greeploze keuken hebben we met de ontwikkeling van de S2 nu -als logisch vervolg op onze S1 - een nieuwe maatstaf gezet", zegt
Ulrich W. Siekmann, managing director van SieMatic Möbelwerke. Bovendien wordt een nieuw, hoogwaardig interieursysteem voorgesteld in licht gelazuurd eiken in combinatie met elementen van wit porselein.Keukenpersoonlijkheid in plaats van uniformiteit voor de klant Persoonlijkheid en een onmiskenbaar eigen karakter, samen met het spel met contrapunten en onderbrekingen kenmerken de designfilosofie van de SieMatic S2, waarvoor tal van design- en functionele elementen van de SieMatic S1 zijn overgenomen. Daartoe behoren multimedia-elementen evenzeer als de verticale komgreep en het ladesysteem. „We hebben de aan de S1 verbonden emoties op de S2 overgedragen", verduidelijkt Siekmann het concept. Met haar uiterst rechtlijnige, kubische design sluit deze nieuw ontwikkelde keuken aan bij de traditie van de terughoudend vormgegeven, greeploze keuken, die begint met de SieMatic 6006 in het jaar 1960. Daarbij gaat ze verder dan een consequente nadruk op het horizontale en combineert deze met de voor de SieMatic S1 kenmerkende verticale lijnen. Nieuwe kleuren en materiaalcomposities van lak, glas, steen en hout bepalen de S2 net zo zeer als ton-sur-tonelementen met sterke accenten. Daartoe behoren bijvoorbeeld de nieuw ontwikkelde, open onderkastregalen, die uittrekbaar zijn.
Geslaagd spel met materialen en indelingsniveaus De in het Forum in Löhne tentoongestelde SieMatic S2 LM lotuswit is hét voorbeeld van de geslaagde compositie van verschillende materialen en verschillende indelingsdieptes: de combinatie van matte lak, glanzend wit glas, licht kalksteen en hout accentueert het strakke, minimalistische design. Het nieuwe werkblad van kalksteen in de tint maljat crème doet warm en huiselijk aan. De hoge kast met geïntegreerd tv-beeldscherm, die naar voren geschoven en individueel gericht kan worden en multimedia-apparatuur vertoont typische Persbericht systeem met de getinte glazen fronten biedt met een diepte van 25 centimeter extra bergruimte en geeft de keuken met dit tweede indelingsniveau een nieuw, heel eigen gezicht.

Hoe men met ingehouden ton-sur-ton-design in de binnenhuisarchitectuur kleuraccenten kan plaatsen, toont de SieMatic S2 L in de tint truffelgrijs glanzend in combinatie met de nieuwe natuursteen maljat bruin. Karakteristiek bij de hoge kasten: de verticale SieMatic ergogrip greeplijsten met geïntegreerd dempingsprofiel in S1-stijl. Met een breedte van 3,5 centimeter bieden ze optimale grip voor het openen van de deuren. De werkbladen en zijwanden in 1-centimeterstijl vormen een aantrekkelijk contrast met de brede SieMatic ergogrip greeplijsten.

Interieurs met een uitzonderlijke mix van materialen
Het nieuwe interieursysteem van gelazuurd licht eiken is eveneens vormgegeven zoals bij de SieMatic S1. De mix van materialen met aluminium en porselein en de grafische vormtaal geeft de elementen een even elegante en moderne als waardige uitstraling. Met hoogwaardig hard porselein, dat hier voor het eerst ingezet wordt, benut SieMatic een beproefd materiaal en interpreteert dat modern en rechtlijnig. Het resultaat zijn fraaie, praktische elementen in veel variaties. Het bijzondere oog voor detail is hier bij voorbeeld duidelijk bij de stapelbare voorraaddozen en houten boxen voor een optimaal gebruik van de bergruimte. Porseleinen deksels, die afzonderlijk
kunnen worden beschreven en met de glas ingelegde deksels van de kruidenpotjes vullen de even nuttige als decoratieve keukenhulpen aan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist