SieMatic Keukens

Puristisch wit, edel grijs

Wit en grijs. Twee werelden. Een perfect paar. Voor interieurontwerpers over de hele wereld is wit een symbool van perfectie, van zuiverheid, van helderheid, terwijl grijs staat voor elegantie en de perfecte kleur voor stijlvolle woonruimtes. Voor SieMatic hebben wit en grijs allebei een hoog designniveau met talloze mogelijkheden die bijdragen aan de inrichting van uw huis en uw keuken.
 
In combinatie met het SieMatic Colorsystem en de vele keuzemogelijkheden aan materialen maken ze het mogelijk om een persoonlijke kleurencompositie te maken die perfect te combineren is met de elementen van het SieMatic interieursysteem.  

In hun elegantie zijn wit en grijs gewoonweg perfect.

Wit, de kleur van volmaaktheid en perfectie.
Wit, zegt de Amerikaanse sterarchitect Richard Meier, is de mooiste van alle kleuren, een symbool van perfectie, van zuiverheid, van helderheid. Het doet ons denken aan een nieuw begin, maar ook aan elegantie en sereniteit. Als een wit doek geeft het ons de vrijheid om iets nieuws te beginnen.

In zijn puristische neutraliteit is wit niet alleen gemaakt voor spannende contrasten. In zijn formele helderheid kan het even overtuigend een harmonieus verbond aangaan met de koele esthetiek en tijdloze kwaliteit van het edele grijs.

Witte keukenfronten worden beschouwd als universeel, stijlvol en tijdloos. Wit staat voor purisme en elegantie; tegelijkertijd heeft wit een uitnodigend en positief effect. Vooral in combinatie met edelgrijs zien witte keukens er hoogwaardig en expressief uit.

Grijs is de kleur van intellect, kennis en wijsheid. Voor interieurontwerpers over de hele wereld is het de belichaming van elegantie.
Voor Odilon Redon, een van de belangrijke pioniers van het klassieke modernisme, wordt het mystieke donkergrijs zelfs beschouwd als de ziel van alle kleuren. Zonder grijs zou het design aan diepte, rust en helderheid ontbreken.

Dit blijkt vooral uit de luxueuze sfeer van stijlvolle keukens, waar open keukenelementen in grijs in hun perfecte symbiose van interieur en exterieur een harmonieus geheel vormen.

Een keuken in elegant donkergrijs is tijdloos, past in iedere interieurstijl en kan toch op veel verschillende manieren worden ingezet in een ontwerp. Zo ontstaan exclusieve ontwerpen die door bepaalde kleuraccenten en materialen een uniek karakter krijgen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist