SieMatic Keukens

Tijdloos en duurzaam

De keuken is niet alleen culinair gezien de plaats waar de persoonlijke smaak naar hartelust kan worden gevierd. Ook bij de indeling en vormgeving heeft hier de creativiteit de meeste vrijheid, onafhankelijk van de beschikbare ruimte. Wie de keuken als centrale woonruimte ziet, zoekt zowel in functionele als esthetische aspecten naar inspiratie voor Individueel Design. Net zoals wij. Sinds de oprichting van onze onderneming in het jaar 1929 streven we er naar perfecte design keukens te bouwen, onze kwaliteit te vervolmaken en het repertoire van mogelijkheden voortdurend uit te bouwen, om steeds weer meer persoonlijke oplossingen te ontwikkelen. Het is het plezier van het nieuwe, aparte en unieke, dat onze klanten en ons bindt. Overal ter wereld.Waarom tijdloos design alleen maar duurzaam kan zijn.

Sommige begrippen worden zoveel besproken dat ze gemeengoed dreigen te worden en hun waarde verliezen, zoals „duurzaamheid“. Oorspronkelijk was duurzaam synoniem aan degelijk: vervaardigd om lang mee te gaan. Tegenwoordig gaat het vooral om het effect op de duurzaamheid van het milieu en het leven op deze wereld. Duurzaam hout komt uit bossen die worden beheerd vanuit ecologische, economische en sociale principes. Als grootgebruiker van hout voelen we ons uiteraard nauw betrokken bij het milieu en volgen we alle ontwikkelingen op de voet. Zodra het mogelijk werd om onze extreme hoge kwaliteitsnormen ook te realiseren met duurzame houtmaterialen zijn we ons inkoopbeleid daarop gaan afstemmen.

Zoals u merkt, streven we er naar om overal in het bedrijf steeds beter te scoren bij het realiseren van doelstellingen ten aanzien van duurzaamheid. Daarbij passen we de nieuwste milieudenkbeelden en technologieën toe. Als producent van kwaliteitskeukens nemen wij ook onze verantwoordelijkheid met betrekking tot de kwaliteit van het milieu, zo bepalend voor de kwaliteit van het leven. De resultaten willen we graag bewijzen, door ze te laten controleren door onafhankelijke, erkende instanties. Omdat die serieus, transparant en zinvol zijn.Individueel Design in kleur

Niets is zo persoonlijk als kleur, ook in uw keuken ontwerp. Daarom kan bij SieMatic alles als u kiest voor lak, in glans of mat. Met keuze uit 1950 kleuren biedt het SieMatic ColorSystem u alle creatieve vrijheid. Architecten en interieurstylisten gebruiken deze kleurenwaaier ook.

Vanuit de natuur de keuken in
Werkbladen uit echt natuursteen zijn tijdloos mooi, onvergelijkbaar elegant en representatief. Maar hun gewicht is vaak een zwaarwegend nadeel. Werkbladen van SieMatic StoneDesign maken het echter veel gemakkelijker: ze bestaan uit een licht basismateriaal met een 1 cm dikke toplaag van graniet, marmer, leisteen, kalksteen en composiet. Dat maakt veel nieuwe oplossingen voor de vormgeving mogelijk, zoals werkbladen van 8 cm dik. En het vergemakkelijkt het inbouwen: door probleemloos snijden, bewerken en exact pas maken bij u thuis.

Nieuw: ZeroMatic past naadloos bij uw kwaliteitsgevoel
U weet niet wat u ziet: de nieuwe ZeroMatic fronten en zijwanden van SieMatic keukens zijn nu volgens een nieuw procédé volkomen naadloos afgewerkt.
Met de modernste lasertechnologie worden de afkantingen (stootranden) versmolten met het oppervlaktemateriaal, waardoor de fronten en zijwanden nu nog mooier zijn. Strak, massief, stijlvol en sterk.
Dankzij ZeroMatic hebben kunststof keukens van SieMatic de uitstraling van mat of glanzend gelakte keukens. Het kwaliteitsverschil van SieMatic is nu nog beter zichtbaar.Bespaar
tot 30% ruimte met SieMatic MultiMatic
Sommige mensen kopen een nieuwe keuken om er achter te komen dat ze niet al hun keukenspullen kwijt kunnen. Met SieMatic kan u dat niet gebeuren. Ten eerste omdat een SieMatic Individueel Design keuken speciaal voor u wordt ontworpen, afgestemd op alles wat u in uw keuken wilt doen en opbergen. Ten tweede omdat u met een SieMatic keuken gebruik kunt maken van MultiMatic. Een groot aantal handige ruimtewinners die alleen in SieMatic keukenkasten passen. Bekijk alle mogelijkheden en kies wat u praktisch vindt. Alles is in een handomdraai te bevestigen, zonder gereedschap en schroeven. En u kunt het altijd weer aanpassen aan uw veranderende wensen. Ook dat is Individueel Design van SieMatic.

SieMatic ruimt op: bestekladen en keukenladen
Van een designkeuken geniet u pas echt als die ook van binnen goed doordacht is ontworpen. Zodat u meer kunt opbergen. Overzichtelijk geordend en gemakkelijk te pakken. Met handige vindingen die het werken in de keuken tot een waar genoegen maken. SieMatic opent letterlijk unieke mogelijkheden met het innovatieve systeem voor bestekladen en keukenladen. Eigenlijk heeft SieMatic de keukenlade opnieuw uitgevonden.

Iedere mens is anders. Dus elke SieMatic keuken ook.
Bij SieMatic bieden we u meer dan 40 verschillende keukenseries, in vele meubelvarianten, materialen en kleuren. Daarnaast bieden we u twee manieren om uw ideale SieMatic keuken te realiseren.

SieMatic Individueel Design
Met SieMatic Individueel Design ontwerpt u met de SieMatic adviseur een keuken die optimaal tegemoet komt aan uw wensen, ideeën, levensstijl, smaak en manier van koken. Ook uw gezinsgrootte, lichaamslengte en nog veel meer factoren spelen daarbij een belangrijke rol.

Voor Individueel Design zal de SieMatic adviseur een paar gesprekken met u hebben, vaak ook bij u thuis, om de keukenruimte te bekijken, op te meten en de praktische mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

Kijk voor meer informatie op https://www.siematic.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist