SieMatic keukens

ZeroMatic

Ogenschijnlijk bescheiden uitvindingen kunnen tot belangrijke verbeteringen leiden. ZeroMatic is daar een goed voorbeeld van. Om dat duidelijk te maken, moeten we eerst een beetje technisch worden.Hoewel de kwaliteit per merk verschilt, bestaat het plaatmateriaal van kunststof design keukens in principe uit een laag geperste houtvezels tussen twee dunne lagen kunststof. De randen worden afgewerkt met een zogeheten afkanting, eveneens van kunststof. Dit is bij SieMatic een relatief dikke, licht elastische stootrand die de randen en hoeken beschermt.
De afkanting wordt onder verhitting met het materiaal verlijmd en hoewel dat bij SieMatic met uiterste precisie gebeurt, bleef toch altijd een miniscuul naadje zichtbaar tussen de afkanting en de plaatbekleding.

De nieuwste lasertechniek maakt het nu mogelijk om de afkanting naadloos te versmelten met de kunststof plaatbekleding. Met als resultaat een puntgave, ononderbroken omkleding van elke SieMatic keukendeur en elk SieMatic ladenfront. Hierdoor hebben kunststof keukens nu een uitstraling die vergelijkbaar is met die van gelakte keukens. Deze verhoogde kwaliteit wordt aangeduidt met de toevoeging ZeroMatic.

Niet alleen visueel maakt ZeroMatic onderscheid, ook praktische voordelen zijn belangrijk. Door het versmelten van de naden behoren microscopisch kleine lijmrandjes tot het verleden. Vocht en vuil krijgen geen kans meer. En de ZeroMatic deuren en fronten zijn gemakkelijker te reinigen. Verder zijn de belastbaarheid, stootvastheid en degelijkheid aanmerkelijk vergroot.

SieMatic levert alle kunststof keukens vanaf 4 november 2011 in ZeroMatic kwaliteit. Zonder prijsverhoging.

Kijk voor meer informatie op https://www.siematic.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist