Siematic keukens

S1


Siematic interpreteert met de SieMatic S1 de keuken als leefruimte op een geheel nieuwe manier. “De toekomst van de keuken vindt niet morgen plaats, maar begint vandaag”. Aldus algemeen directeur Ulrich W. Siekmann tijdens de wereldpremière van de SieMatic S1. Lange tijd was de keuken als werkruimte gescheiden van het woon- en werkgedeelte. In de toekomst wordt de keuken echter steeds meer een ontmoetingsplaats waar vrienden en familie bijeen komen. In de SieMatic S1 kan men niet alleen genieten van koken, maar van het hele leven!

 

 

Zo kunnen bijvoorbeeld naar wens TV, CD, DVD, radio, internet en een iPod-oplaadstation geïntergreerd worden , inclusief de bijbehorende high-end geluidsapparatuur. Dankzij een doordacht lichtsysteem is het zelfs mogelijk de kleursfeer aan te passen aan het moment van de dag. Zoals alle programma’s van SieMatic, wordt ook de SieMatic S1 gekenmerkt door een bijzondere perfectie in de details en het gebruik van materialen van de allerhoogste kwaliteit. In het ontwerp komen elementen met de proporties 1 bij 4 centimeter telkens weer terug, nat als de tegenstellingen in materiaaleigenschappen. Denk hierbij aan glad en gestructureerd, mat en glanzend of warm en koel.


Kijk voor meer informatie op: www.siematic.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist