Siematic, hulsta en leolux

onder 1 dak bij Woonloft


SieMatic, Leolux en Hülsta gaan samen in de enige winkel in Nederland waarbij individueel design in zowel keukens als interieur gecombineerd kan worden.

Na een succesvolle start, vorig jaar als image partner van SieMatic is First Floor Kitchen Design vanaf 1 november een onderdeel van WOONLOFT in Zaandam geworden.

 

 

Een uniek woon totaal concept in een industriële monument aan de Pieter Ghijsenlaan 12 in Zaandam. WOONLOFT voert top design merken zoals o.a. SieMatic, Leolux, Hülsta en Christian Fischbacher. Deze merken moeten u in staat stellen om uw gehele huis in te richten volgens de laatste trends en tegen de hoogste standaarden met een geheel individueel ontwerp.

 

 

WOONLOFT beschikt over 1500 m2 showroom. Een grote open ruimte met hoge ramen en een split level vloer die u doet denken aan de ‘Lofts’ in de beroemde kunstenaarswijken in New York zoals The Meatpacking District in Greenwich Village of SoHo. Door de grote hoeveelheid ramen komen alle meubelen beter tot zijn recht en kunt u zich laten inspireren of samen met onze adviseurs bepalen welke stijl, kleur en design bij uw inrichting zal passen.

 

 

De eigenaren van deze nieuwste showroom in de Zaanstreek, Johan de Boer en Arthur Verver hebben beiden het design meubel vak geleerd bij gerenommeerde meubelbedrijven, waar zij meer dan 15 jaar werkervaring hebben opgedaan. Voor Leolux en Hülsta waren zij dan ook geen onbekenden vandaar dat deze topmerken hen van harte hebben ondersteund in het realiseren van deze unieke showroom.

 

 

WOONLOFT beschikt over een binnenhuisarchitecten service die u kunt aanwenden voor het ontwerpen van een totaal individueel design van uw gehele huis. Zij werken o.a. samen met Bart van Wijk Interieur Architectuur.     


Kijk voor meer informatie op: www.woonloft.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist