SieMatic Frame Design

Ongekende design opties

De volmaakte symbiose tussen architectuur en design biedt ongekende ontwerpopties. Met het nieuwe Frame Design van SieMatic worden eindeloos veel nieuwe inrichtingsmogelijkheden werkelijkheid.

De keuken als levendig middelpunt van de ruimte: het eiland met bar en zitplekken functioneert als communicatief ‘meeting point’. Het schiereiland is als een soort buffet, en trekt het kookgedeelte bij het zitgedeelte.De visuele nadruk wordt gelegd op de heldere, contrastrijke lijnen. Zoals in het kookgedeelte van de nis in de achterwand. Het SieMatic Frame Design zorgt hier voor ongekende designopties die tot een ‘signature piece’ heeft geleid: ranke, zwart gelakte aluminium profielen omranden de deuren van donker getint, ondoorzichtig glas.

De oppervlakken van de onderkasten in de SieMatic-structuurlak ‘sterlinggrijs’ en het hoogwaardige houtdecor ‘eiken onyx’ met asymmetrisch geplaatste bar doen de karakteristieke rankheid – 2 cm dik – van het SieMatic Frame Design bijzonder goed tot hun recht komen. De hoge kasten met hun inbouwapparatuur hebben een sculpturaal maar niet dominant effectdoordat ze half in de muur verzonken zijn.

Over SieMatic
SieMatic is een premium keukenmerk, opgericht in 1929. De keukens van SieMatic staan internationaal bekend om de excellentie in design, tijdloze elegantie en uitzonderlijke functionaliteit. De exclusieve SieMatic-showrooms en keukendealers tonen de ontwerpprincipes achter de drie designthema’s: URBAN, PURE en CLASSIC – in steeds evoluerende interpretaties, in meer dan zestig landen. Het bedrijf wordt geleid door de derde generatie: managing partner Ulrich W. Siekmann. De producten van SieMatic worden in Duitsland onder milieuvriendelijke omstandigheden gefabriceerd.

Iedere SieMatic stijlcollectie is een podium voor een individuele en eigentijdse levensfilosofie, die wordt uitgedrukt in het design van de meubels en de keuze voor kleuren en materialen, en ook in de geïntegreerde interieurarchitectuur-concepten die de persoonlijkheid en levensstijl van de bewoners weerspiegelen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist