SieMatic flagshipstore Amsterdam

Opening op 25 september

Na New York en Londen vestigt SieMatic ook in Amsterdam een Flagship Store: SieMatic aan het Vondelpark. Een smaakvolle woonbeleving in een monumentaal pand aan de Hobbemastraat 2, tussen de P.C. Hooftstraat en het Vondelpark. Namens SieMatic zal Prins PR de persrelaties in Nederland onderhouden.Lifestyles
De SieMatic Flagship Store is een stijlvol huis vol inspirerende stijlkamers waarin keukens kunnen worden beleefd in een eigentijdse woonsfeer. SieMatic designers hebben deze ruimtes ontworpen en compleet ingericht op basis van drie door SieMatic gedefinieerde lifestyles: Pure, Urban en Classic. Bij SieMatic aan het Vondelpark worden bezoekers als gasten ontvangen door SieMatic consultants. Zij hebben naast gedegen kennis ook het inzicht van een interieurarchitect en -stylist.

Lancering
Op donderdag 25 september verricht Ulrich Siekmann, CEO van SieMatic Möbelwerke, de officiële opening van SieMatic aan het Vondelpark. De opening zal worden bijgewoond door genodigden uit de wereld van architectuur, wonen, interieurdesign en zakenpartners die bij de realisatie van deze Flagship Store zijn betrokken: Gaggenau, Siemens, Franke, KWC, Arte en Jetstone, Bang en Olufsen, Oscar Ono, Walter Knoll en Co van der Horst.

Rainier Zweep, commercieel directeur van SieMatic Nederland B.V.: "Het is voor Nederland uniek dat een keukenmerk denkt vanuit de totaliteit van de woonbeleving. Onze doelgroep in het hogere segment zoekt geen keuken, men wil fantastisch mooi wonen en de keuken is daar een onderdeel van. Daarom laten we onze keukens zien in herkenbare lifestyles."

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist