SieMatic design keukens

Greeploze S2

Greeploze keukens zijn van deze tijd, maar bij SieMatic maken we die al sinds 1960. Al onze ervaring vindt u terug in de SieMatic S2. Mooi van buiten maar ook van binnen, in de laden, uittrekelementen en kastinterieurs. Puur design, geavanceerde techniek, ongekende luxe en een rijke uitstraling.

De uitzonderlijke kwaliteiten van de SieMatic S2 ervaart u pas goed in de showroom, als u in deze keuken staat. Voel het comfort van de ErgoGrip profielen, zowel verticaal als horizontaal toepasbaar, de degelijkheid van de materialen en hun prachtige afwerking.

Ontdek hoe de fraaie achterwand met een vingerdruk verandert in 25 cm diepe extra kasten. Spiegel uzelf in de extra harde hoogglanslak of kies voor mat, naar keuze in 1950 kleuren. Of ga voor hout of kunststof. Individueel Design van SieMatic.

Uw persoonlijke S2 keuken kan worden uitgevoerd met een zwenkbaar geïntegreerd beeldscherm voor tv, dvd en pc met internet en topklasse stereo weergave vanaf een ingebouwde tuner, cd, dvd, pc of uw i-Pod.

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*