SieMatic design Keukens

Classic

Componeren is een kunst - ook bij interieurdesign. Met dit in gedachten ontwikkelde SieMatic in samenwerking met gerenommeerde internationale ontwerpers ruimtelijke concepten voor de lifestyle CLASSIC. Met mogelijkheden die veel verder gaan dan het traditionele keukenontwerp en alle ruimte aan uw eigen interpretatie bieden. We laten u spelen met stijlen en schijnbaar tegenstrijdige elementen componeren tot een harmonieus geheel. Zo verbindt u oude en de nieuwe waarden op elegante wijze tot uw persoonlijke klassieke interieurdesign. Leer de wereld van SieMatic Classic kennen en ontdek de mooiste woonstijl: die van uzelf.

HET GAAT NIET OM DE GROOTTE, MAAR OM HET IDEE
De SieMatic-lifestyle CLASSIC biedt opties die ver voorbij gewone keukenindelingen gaan en schier onbegrensde indelingsmogelijkheden geven – los van de ruimte of het budget die u ter beschikking staan. Dit voorbeeld laat zien hoe u met geraffineerde ideeën en SieMatic-designelementen met weinig meubelelementen een zeer hoogwaardige, indrukwekkende en individuele indeling kunt bereiken.

Keramiek ‘pulpis’ in marmerlook maakt de keuken tot elegante blikvanger. Metaalkleurige details in ‘goldbronce,’ zoals het schap, de grepen, de dunne bladen van de afzuigkap en de rand van het werkblad daaronder, zetten aantrekkelijke accenten en verlenen de keuken extra glans.

VERGROOT UW SPEELRUIMTE
Geraffineerd geïntegreerd in de omlijsting van een niet-nodige deur is de hoge kastenwand met daarin de koel- en vriesapparatuur en een voorraadkast. Elegant in het geheel opgenomen en met zijwanden in ‘grafiet‘ die de fronten verfijnd omlijst, wordt dit element perfect met de architectuur verbonden.

Net als de klassieke, tijdloze vormentaal en de symmetrische opstelling van de meubels draagt de geraffineerde herhaling van kleuren en materialen bij aan dit concept. De focus ligt op het kookgedeelte met zijn mat gelakte elementen: de onderkasten in ‘grafiet’, de wasemkap in ‘lotuswit’

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist