SieMatic Design keukens

Winaar German Brand Awards

 

“Any damn fool can put on a price reduction, but it takes brains and perseverance to create a brand.” De New Yorkse reclame-legende David Ogilvy hield wel van een pittige uitspraak. Niet voor niets stond hij model voor het personage Don Draper uit Mad Men. Ogilvy had het meestal bij het rechte eind. Want iets afprijzen is inderdaad geen kunst. Een merknaam opbouwen is andere koek. Daar heb je inderdaad intelligentie en uithoudingsvermogen voor nodig.Met zijn bureau Ogilvy & Mather veranderde The Father of Advertising de reclamewereld voorgoed. Hij wist dat een sterk merk het fundament van een succesvol bedrijf vormt. Daarom is SieMatic ook zo trots op haar recente onderscheiding: de gouden German Brand Award 2016. Uitgereikt door het German Brand Institute, in het leven geroepen door de internationaal gerenommeerde Rat für Formgebung. De award is een stevige erkenning voor de merknaam SieMatic.

Een sterk merk staat voor vertrouwen. En vertrouwen – zo weten wij allen – komt te voet en gaat te paard. Met een merk werkt het hetzelfde. De German Brand Award is de erkenning voor de uitgekiende strategie  die SieMatic al sinds 1929 volgt: consequent handelen, duidelijk communiceren en trouw blijven aan de gekozen vormentaal. “Ons merk is ons hoogste goed,” zegt Ulrich W. Siekmann, algemeen directeur van SieMatic. “Het merk SieMatic is gevormd door ons design van tijdloze elegantie en door de manier waarop we die stijl doorzetten op andere gebieden”, vervolgt Siekmann. “Niet alleen in onze producten zelf, maar ook in de keuze en scholing van onze partners, de presentatie, het mediabeleid en de communicatie. Vorig jaar werden we al aangenaam verrast door het winnen van de gouden German Design Award 2015. Dat we ook de gouden German Brand Award 2016 hebben gewonnen, ervaren we als een grote eer.”

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist