SieMatic Design keukens

S1: keukendesign op het hoogste niveau

In de SieMatic S1 is alle techniek geïntegreerd zoals hersenen in het hoofd: zonder zichtbaar te zijn, zorgen ze voor een buitengewoon intelligente design keuken. Een plezier om in te werken, hoewel u dat zeker niet als werken zult ervaren. En omdat alles zo handig is verborgen, valt het pure design van de SieMatic S1 des te meer op.Over al onze keukens zijn interessante bijzonderheden te vertellen, maar de S1 is absoluut een ‘conversation piece’. Ook bij de juryleden van internationale designprijzen, want de SieMatic S1 is de meest bekroonde keuken ooit.
In de SieMatic S1 wordt u verrast door tal van innovatieve ideeën en praktische vondsten die nooit eerder in keukens werden aangeboden. Citaat uit een van de vele persartikelen: “Met de S1 heeft SieMatic de keuken opnieuw uitgevonden”.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist