Serious Kitchen

by Herman Thijs

Onder het label SERIOUS KITCHEN levert Herman Thijs Interieurbouw Luxe RVS Keukens en Eilanden op maat. Een rvs keuken van Serious Kitchen is uniek in z'n soort. Hij is aanwezig en vraagt oprecht de aandacht. Aandacht voor vorm en bijzondere afwerking. Gericht om er te zijn waarvoor hij is bedoeld. Het werkterrein voor de mooiste gerechten en de meest aangename kookervaringen. Hier waant iedereen zich een chef! Jouw domein, jouw keuken die je laat werken, experimenteren en jezelf laat overtreffen. Klaar voor de grootste uitdagingen, klaar voor het echte koken, de pure bereiding. De keuken die van aanpakken weet en die je optimaal weet te inspireren.

De RVS keuken opnieuw uitgevonden
Serious Kitchen heeft de roestvrijstalen keuken voor thuis opnieuw ontwikkeld. Daarbij is functionaliteit in al zijn vormen niet vergeten, maar op een bijzondere wijze benadrukt. Het is een keuken geworden waar je kunt doen wat gedaan moet worden: om er te koken, te experimenteren, te werken en om er je thuis te voelen. Hier zijn gebruiksgemak, hygiëne en levensduur de meest belangrijke elementen. De eerste eerlijke roestvrijstalen keuken op maat toont karakter en dat maakt hem zo uniek.

Het maken van meubels op maat is onze passie
Het maken van meubels op maat, of een compleet interieur op maat, is waar onze passie ligt. Al sinds 1934 zijn wij actief als interieurbouwbedrijf. We zijn begonnen met het maken van meubels op maat, zoals schoolmeubels. Maar door ons grote succes en toenemende bekendheid binnen de regio verlegden we onze focus op het maken van een interieur op maat. Denk hierbij aan kasten, zitmeubels, tafels en meer. Dankzij de gebundelde kennis en kunde van drie generaties, bent u bij ons aan het juiste adres voor maatwerkmeubelen en een interieur op maat. Nu bent u ook voor een RVS keuken bij ons op het juiste adres!


 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist