Santos keukens

LINE Zwart zijde LAH

 

De echte schoonheid bevindt zich in de eenvoud, als resultaat van een continue proces van reflectie en zuivering. Het bereiken van de schoonheid impliceert het verdiepen in essentiële processen die vaak over het hoofd gezien worden. Bijvoorbeeld, begrijpen dat ieder element moet opsommen zonder te resteren, het moet de ruimte noodzakelijk voor zijn rol innemen. Op deze manier helpt het meubilair bij het creëren van meer harmonische en leefbare woningen vanuit zijn eigen hart: de keuken.

Beperkte dikte
Het reduceren van de dikte van de fronten en zijpanelen naar 13 mm zorgt ervoor dat we meer gestileerde, lichtere en meer elegante keukens kunnen creëren. Hierdoor beperken we de invloed op de architectuur van de woning, zonder capaciteit of weerstand te verliezen.

Schoonheid voor het zicht en voor de tastzin
De pure vormen en gladde fronten dragen bij aan de eenvoud. De integratie oplossingen bieden discretie aan. De afwerking, supermat en anti-vingerafdruk, draagt bij aan een schoonheid die niet enkel waarneembaar is via het zicht.inhoud.Drie niveaus van lades
Het keukenmeubilair moet de classificatie, locatie en de toegang tot de inhoud vergemakkelijken. De structurering van de onderkasten in drie niveaus van lades is een effectief antwoord van Santos op deze behoefte.

Meer capaciteit
De bovenste lade, uitgevoerd in assen olijfhout is lichter en beschikt over meer capaciteit om het meest gebruikte kookgerief in op te bergen.

Meer organisatie
De uittrekbare accessoires vergemakkelijken het reinigen van de lade. De verwisselbare accessoires, zoals de messenhouder of het kruidenrek, passen zich aan de smaak en behoeften van de gebruikers aan.

Uniforme esthetiek
In de dubbele lades kunnen etenswaar, serviesgoed en grotere elementen, zoals potten of pannen, georganiseerd worden. Hun zijkanten zijn van dezelfde kleur als de kleur van het meubel, hierdoor vormt het een esthetisch uniform geheel.

Ordening en integratie
De parallelle indeling van het meubilair bevordert de natuurlijke lichtinval in de ruimte. De discrete en praktische geïntegreerde verlichtingsoplossingen vergemakkelijken de taken en doen dienst als ondersteuningslicht.

LED Verlichting
De LED verlichting, geïntegreerd in de onderste basis van de hangkasten, biedt een continue, homogene verlichting zonder verblinding aan.

LED Profiel
Het exclusieve LED profiel van Santos, personaliseerbaar met decoratieve panelen, bevatten stopcontacten en een kanaal voor accessoires.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist