Santos design keukens

ARIANE 2 melamine

In deze keuken werd alles bedacht in functie van het vergemakkelijken van het werk, maar ook om ervoor te zorgen dat de keuken het centrum van de woning vormt. Dankzij de transparante indeling en zijn visuele warmte, veranderd de ruimte zich in een plaats voor bijeenkomsten van de familie, een perfecte ruimte voor het genieten van het leven zonder het huis te moeten verlaten.

Meer toegankelijke inhoud
Het Santos ontwerp vermijdt deuren in de lage zone, door het in drie niveaus van uitgeruste lades te organiseren. Dit systeem verschaft een panoramisch overzicht op de inhoud en vergemakkelijkt de toegang, waardoor het koken en het schoonmaken aangenamer wordt.


Indeling in U-vorm
De indeling in U-vorm creëert een open centrale ruimte dat het bewegen in de keuken vergemakkelijkt. Het verlengde werkblad verandert het achterste gedeelte van het schiereiland in een kleine office voor informele etentjes of voor het ontbijt.

Bovendien bieden ze veel opbergruimte
De wandkastenzone biedt, naast de integratie van de ovens en van de koelkast, ook een ruimte opslagzone aan. Het onderste gedeelte, uitgerust met de nieuwe door Santos ontworpen binnenlades, vergemakkelijken de toegang tot en de aanduiding van de inhoud.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist