Riverdale keukens

Proeven, lachen, uitbroberen en genieten

De keuken heeft een steeds centralere rol in ons leven ingenomen. Het is de plaats in huis waar we samen de dag door nemen, even tot rust komen met een goed glas wijn en met familie of vrienden genieten van samen koken. Met het fijne gevoel van samen koken in het achterhoofd heeft hoofd styling en design van Riverdale, Sam, de prachtige en tijdloze keuken ontwikkeld.Ieder persoon heeft andere wensen. Daarom heeft Riverdale de keuken in drie verschillende varianten en prijsklassen op de markt gebracht. Uiteraard zijn de keukens in de voor Riverdale kenmerkende kleuren zwart, wit en naturel verkrijgbaar. De oogverblindende collecties bieden echter ook een combinatie van romantiek, eigentijds karakter en een stoer tintje.

Nieuwe maten 
Uniek zijn de nieuwe, vierkante keukenkastjes. De maat van 78 x 78 cm zie je namelijk nergens. Er zijn ook kastjes met een breedte van 39 cm en een hoogte van 78 verkrijgbaar, zodat je onbeperkt kunt combineren. Op deze manier kun je zelf je ideale keukenopstelling bepalen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist