Riverdale Keukens

eigentijds romantische stijl met een stoer tintje

In samenwerking met de Probewa Keukengroep heeft Riverdale een prachtige tijdloze keuken ontwikkeld. Vertrekpunt voor het ontwerp was de basis van iedere Riverdale collectie; de houten producten met een witte, naturel of zwarte finish. Ook moest ons DNA, de eigentijds romantische stijl met een stoer tintje, natuurlijk duidelijk naar voren komen. Deuren hebben daarom een goed zichtbare houtnerf, iets wat je veel in onze woonaccessoires terug ziet. Het hartje dat regelmatig op onze producten wordt gebruikt vind je terug in de grepen en uiteraard ontbreekt ook een open vakkenkast niet om je Riverdale keukenaccessoires in tentoon te stellen.

Vernieuwend
Heel vernieuwend zijn de vierkante keukenkastjes. De maat van een keukenkastje is namelijk 78x78 cm, een maat die je nog nergens ziet! Maar ook kastjes van 39 cm breed en 78 cm hoog zijn mogelijk. Varieer dus naar hartenlust voor jouw favoriete keukenopstelling. Wordt het een keuken met eiland of toch een wandopstelling? Succes met kiezen!

De Riverdale keuken in het kort:
- keuze uit wit, naturel en zwart
- keukendeurtjes zijn voorzien van mooie houtnerf
- nieuwe maat keukenkastjes en deurtjes
- deurgreep in 3 varianten; deurknop met hart, een gestanst hart of een gefreesd hart
- binnenzijde lades zijn voorzien van Riverdale illustraties
- aanrechtblad verkrijgbaar in verschillende diktes
- het aanrechtblad is voorzien van een ingefreesd Riverdale logo

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist