Renoveermijnkeuken.nl

Iedere keuken weer als nieuw

Een ‘nieuwe' keuken voor minder geld? Dat kán! Door uw huidige keuken te laten renoveren door een gespecialiseerde vakman. Vervang alleen die oude kastdeurtjes en het aanrecht. Kies voor andere kleuren en materialen. En maak uw keuken weer up-to-date met de nieuwste keuken­apparatuur. Wie, wat en hoe? Dat staat allemaal op de nieuwe website RenoveerMijnKeuken.nl.

Nieuwe keuken(apparatuur)
RenoveerMijnKeuken.nl is hét recept voor een nieuwe keuken en keukenapparatuur. Binnen dit portaal vindt de consument alle informatie over keukenrenovatie, de werk­wijze van de aangesloten keukenspecialisten en inspirerende ‘voor-en-na' foto's. Maar óók een compleet overzicht aan fronten, werkbladen en nieuwe keuken­apparatuur; van stoomoven tot schouwkap; van kook­plaat tot kraan.

Betaalbaar alternatief
Renoveren in plaats van nieuw kopen is - zeker in deze tijd - een slimme keuze. Net als bij de metamorfoses op TV, zijn de resultaten van een keukenrenovatie ver­bluf­fend, alleen vallen de kosten beduidend lager uit. Lades die niet meer lekker lopen? Foliefronten die loslaten? Verouderde keukenapparatuur? Gedateerd tegelwerk? Met relatief simpele ingrepen zoals andere kastdeurtjes, een nieuw werkblad en moderne keukenapparatuur krijgt de oude keuken een compleet nieuwe uitstraling. Van donker naar licht? Van klassiek naar modern? Alles is mogelijk!

Direct afspraak maken
Consumenten kunnen via de site direct een afspraak maken met één van de 28 aangesloten renovatie­specia­listen, landelijk verdeeld over alle regio's. Vakmensen met de juiste ervaring én expertise op álle voorkomende gebieden: water, gas en elektriciteit, tegelwerk en verlichting, fronten, werkbladen en keukenapparatuur. Daarbij hebben ze direct toegang tot alle bekende merken, in álle prijsklassen.

Gratis check-up
Het eerste adviesgesprek is altijd gratis en geheel vrij­blijvend. De bestaande keuken wordt grondig nageke­ken; eisen en wensen worden geïnventariseerd. Aansluitend volgt een uitgebreid advies met verbeter­punten en mogelijkheden om de keuken weer als nieuw te maken.

Zekerheid
De keukenspecialisten van RenoveerMijnKeuken.nl hebben kwaliteit en service hoog in hun vaandel staan. Ze verzorgen het complete renovatietraject: van opmeting tot oplevering. Elke keuken wordt schoon en kookklaar opgeleverd. Oude materialen, apparatuur en verpakkingen worden netjes meegenomen. Daarbij komt de zekerheid van 5 jaar garantie op alle werkzaam­heden; hoe klein, uitgebreid of specifiek dan ook. Voor keukenapparatuur geldt de standaard fabrieksgarantie.


Keuken voor renovatie


Keuken na renovatie

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist