Pure luxe in uw keuken

Een wijnklimaatkast van Dunavox

Als koken en lekker eten u aanspreken dan weet u dat een lekkere wijn nog beter smaakt als hij op de juiste temperatuur geserveerd wordt. Met een wijnklimaatkast kunt u rood en wit bewaren op de ideale temperatuur. Wat u wellicht niet weet is dat een wijnklimaatkast erg betaalbaar is.

Met een klimaatkast van Dunavox haalt u kwaliteit in huis. Er is een ruim assortiment beschikbaar en u kunt kiezen uit een kleine wijnkoeler met enkele klimaatzone tot een grotere wijnklimaatkast met drie klimaatzones. Niet alleen vrijstaand, maar ook inbouw is mogelijk en vooral die laatste optie is erg fraai voor de moderne keuken.

Mooi, veilig, juist én betaalbaar bewaren van wijn is een combinatie die meestal niet samen gaan. Dunavox heeft het tegendeel bewezen en als u wijnliefhebber bent dan kunnen wij u een dunavox aanbevelen. Kijk eens op www.dunavox.nl en sta versteld van de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op https://www.dunavox.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wijn bewaren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist