Poggenpohl versterkt Echtholzkompetenz

Exclusieve fineeruitvoeringen

Poggenpohl, de producent van luxe keukens, presenteert in het programma voor 2017 nieuwe, hoogwaardige ontwerpdetails voor een individuele keukenvormgeving en vervult daarmee de wensen van zijn veeleisende doelgroep. Traditioneel biedt Poggenpohl veel deskundigheid op het gebied van luxe, echt houten fronten. Optioneel zijn de echte houtfineren kernessen natuur, noten natuur, eiken honing bruin, noten, pijnboom terra en noten grijs nu ook verkrijgbaar in exclusieve beeldafwikkeling, naar keuze met horizontale of verticale structuurrichting. Ook panelen en stollenwanden worden bij de beeldafwikkeling betrokken en maken een perfecte planning tot in het kleinste detail mogelijk.

Het programma van de succesvolle Keukenarchitektuur P´7350 Design by Studio F. A. Porsche wordt uitgebreid met 78 cm. hoge onderkasten. Poggenpohl voegt aan het exclusieve kleurenpallet de kleuren zand en zandgrijs in mat en hoogglans lak toe. Tevens komen de houtfineer fronten in pinie terra en noten natuur, optioneel met doorlopende structuur, beschikbaar. Hiermee realiseert Poggenpohl een belangrijke uitbreiding in het P´7350 programma.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poggenpohl keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist