Poggenpohl +VENOVO

Als keukens beginnen te zweven

Poggenpohl overtuigt met een meubel, dat bij iedere levensstijl en iedere levensfase past en toch op unieke wijze de aandacht trekt. Staand op beugels is de eerste indruk: deze keuken zweeft.

+VENOVO is een nieuw, uitzonderlijk product dat de grenzen tussen keuken en wonen nu definitief verwijdert. De mensen die ermee leven geeft +VENOVO een bijzondere vorm van vrijheid: flexibiliteit bijvoorbeeld, want het design van +VENOVO is gebaseerd op een open planning en niet meer op de klassieke keuken met zijn vastgelegde bereiken. Als je je nieuw wilt oriënteren, naar een andere stad gaan, kun je +VENOVO mee laten verhuizen en het meubel eenvoudig weer neerzetten. In combinatie met vrijstaande +VENOVO highboards en/of sideboards ontstaan op die manier niet alleen veelzijdige, creatieve woonmeubels, maar meer nog: hiermee worden (belevenis-)ruimtes door de klanten zelf opnieuw gecreëerd en gedefinieerd.

+VENOVO is aantrekkelijk – in elk opzicht. Elegant, bijna fijnzinnig lijkt hij in de ruimte te zweven – gedragen door twee slanke beugels die de kast omgeven. Een onzichtbaar dragend onderstel maakt een ondersteuning in het middelste gedeelte volledig overbodig. Hierdoor ontstaat het zwevende effect van +VENOVO.

Bovendien is +VENOVO een waar talent op het gebied van efficiëntie: alle functies en bereiken als kookplaat, afzuiging, oven, koelkast, spoelbak en werkoppervlak zijn hierin vrijwel onopvallend georganiseerd. De laden met hun duidelijke orde nodigen ertoe uit om bestek, kruiden en ander keukengerei in te sorteren. Het slabestek – een herinnering aan de laatste vakantie in Kenia – krijgt hierbij een speciaal plekje. In de ruimte tussen het bovenste en onderste werkoppervlak werd een snijplank geïntegreerd.

+VENOVO is Poggenpohl – met de eisen die aan kwaliteit, design en functies worden gesteld. Maar ook door het thema keuken verder te denken – tot aan de mensen en hoe die tegenwoordig leven. Hierdoor moet +VENOVO als een reactie op de wereldwijde megatrends verstedelijking en mobiliteit worden gezien. En als optimale uitbreiding van het Poggenpohl-assortiment met een innovatief, modern product.

Over Poggenpohl
Poggenpohl was en is een pionier: al 125 jaar ontwikkelen, realiseren en produceren wij keukens op luxeniveau in onze vestiging in Herford. De mensen en hun wensen, de maatschappelijke veranderingen en de blik in de toekomst staan daarbij voor ons centraal. Nationaal en internationaal. Wereldwijd bieden 450 Poggenpohl studio's een uitstekend advies en designcompetentie met als doelstelling, de voorstellingen van de klanten over 'hun' perfecte keuken om te zetten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poggenpohl keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist