Poggenpohl

IF Gold Award 2008


De nieuwe ‘keuken voor de man’ met de productnaam P‘7340, die Poggenpohl in samenwerking met Porsche Design heeft ontwikkeld, heeft op dinsdag (4 maart 2008) op de eerste dag van de computerbeurs CeBIT in Hannover een van de oudste en meest begeerde designonderscheidingen ter wereld ontvangen: als een van de 50 inzendingen met de beste vormgeving is de keuken tijdens één plechtige prijsuitreiking onderscheiden met de ‘iF gold award 2008’.

“Dit is een gigantisch compliment voor het team van technici en designers dat deze ontwikkeling heeft gerealiseerd”, aldus Elmar Duffner, CEO van Poggenpohl Möbelwerke GmbH uit het Duitse Herford. “Wij krijgen hierdoor een bevestiging voor onze inspanningen. Dit nieuwe product, dat wij in een ongebruikelijke combinatie van twee sterke en bekende traditionele merken, samen met Porsche Design hebben ontwikkeld, vormt voor ons als meubelproducent, maar ook voor de sterke, Duitse keukenmeubelbranche één mijlpaal in de Duitse en internationale keukengeschiedenis.“

“Alle producten die merknaam dragen, worden in onze designstudio in Oostenrijk vormgegeven“, aldus Roland Heiler, bedrijfsleider van de Porsche Design-studio’s in Zell am See in Oostenrijk. “Wij leggen de nadruk op technisch geïnspireerde producten, die een tijdloze, functionele en puristische vormgeving hebben. Wij streven ernaar om Porsche Design-producten als begeleiders voor het leven te ontwikkelen. Wij zijn zeer verheugd dat onze designfilosofie met deze bijzondere prijs is onderscheiden.“

Het rode, vierkante logo met de markante tekst, label voor een excellente vormgeving, kenmerkt al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige designonderscheidingen. Voor de nieuwe prijzenronde hebben bedrijven uit 35 landen 2292 producten ingezonden. De internationale en jaarlijks wisselende vakjury koos in 14 categorieën 821 prijswinnaars voor de iF product design award 2008, waarvan nog eens 50 winnaars van de iF gold award. De presentatie van de onderscheiden producten en concepten trekt jaarlijks 250.000 tot 300.000 bezoekers, vooral uit het bedrijfsleven, en is daardoor een van de belangrijkste designtentoonstellingen ter wereld.

De nieuwe keuken is in Duitsland vanaf mei 2008 verkrijgbaar via Poggenpohl keukenstudio's en wordt als showroomkeuken tentoongesteld.

Porsche Design behoort tot de toonaangevende luxemerken in het segment hoogwaardige herenaccessoires. Sinds 1972, toen professor Ferdinand Alexander Porsche een eigen designstudio opende, staan de producten garant voor functioneel, tijdloos en puristisch design en overtuigen zij door technische innovaties. Porsche Design-producten worden wereldwijd in eigen zaken en franchisewinkels, hoogwaardige warenhuizen en in de exclusieve vakhandel verkocht.

Het oudste Duitse meubelmerk Poggenpohl dankt zijn aanhoudende verkoopsucces aan een exportpercentage van meer dan 75 procent in meer dan 60 landen wereldwijd. De meeste keukens worden internationaal in 450 studio’s en in de exclusieve speciaalzaken aangeboden. Voor de keukenmeubelindustrie geldt ‘Made in Germany’ wereldwijd als bijzonder verkoopargument.

Kijk voor meer informatie op: www.poggenpohl.de

Kijk voor meer informatie op https://www.poggenpohl.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poggenpohl keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist