Poggenpohl P'7350 Design by Porsche Design

valt alweer in de prijzen

Poggenpohl is al weer in de prijzen gevallen. In september 2014 won de P'7350 Design by Porsche Design als de 'Plus X Award' in de categorieën High Quality, design en functionaliteit met als extra kwaliteitsonderscheiding 'Beste product van het jaar 2014'. Dit is de allergrootste innovatieprijs ter wereld. Nu mag de keukenfabrikant uit Herford daar twee belangrijke designprijzen aan toe voegen: de 'Interior Innovation Award 2015' en de 'Good Design Award 2014'.

Sinds 2002 looft de gerenommeerde Raad voor Vormgeving jaarlijks de 'Interior Innovation Award' uit. Deze award bekroont innovatieve topprestaties uit de interieurbranche en geldt als een van de designprijzen met het hoogste aanzien wereldwijd. De dragende ideële kracht van de Interior Innovation Award is de internationale inrichtingsbeurs imm colog-ne. De onderscheiden producten worden in een speciale tentoonstelling gepresenteerd op de imm cologne van 19 t/m 25-01-2015 in het kader van de Living Kitchen in hal 4.2 / A 011. Poggenpohl presenteert de P'7350 hier in mat zwarte lak met bijzondere contrasten van Nieuw-Zeelands pijnboomhout.

De 'Good Design Award' wordt al sinds 1950 jaarlijks uitgeloofd door het Chicago Athenaeum en is daarmee de oudste, wereldwijd erkende onderscheiding voor uitstekend design. Voor de huidige wedstrijd ontving het museum enkele duizenden inzendingen van wereldwijd toonaangevende producenten en designbedrijven uit 48 landen. De vakjury van het Chicago Athenaeum bekroonde de P'7350 in de categorie 'Kitchen and Appliances' met de 'Good Design Award 2014'.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poggenpohl keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist