Poggenpohl keukens

Achtste keer op een rij 'Superbrand'

Al meer dan 24 jaar worden de beste en sterkste merken van een land onderscheiden door de Brandmarketing-organisatie, inmiddels in meer dan 88 landen. Poggenpohl is een van deze winnende Brands en dat al voor het achtste jaar op een rij. In Duitsland én Oostenrijk.

Een winnaar zijn, betekent speciaal zijn: bij de ontwikkeling van producten, bij de nauwkeurige omzetting, bij de merkvoering en tegenwoordig vooral ook in de interactie met consumenten. Met name in het luxesegment is het belangrijk om een vuurtoren-merk te zijn, dat de veeleisende klanten duidelijk maakt: met ons loop je ongetwijfeld helemaal voorop.

Wereldwijd opererende luxemerken als Poggenpohl geven hun klanten, fans en volgers een 'No risk-garantie'. Zij staan voor kwaliteit, design en functie en vooral voor de verwezenlijking van dromen van mensen die alleen genoegen nemen met het beste. In hun filosofie koesteren zij de visioenen van de oprichter– Friedemir Poggenpohl begon 125 jaar geleden al met het verbeteren van de keuken. Tegenwoordig is dit nog altijd de standaard bij de productievestiging in Herford.

Een winnaar blijft degene die permanent topprestaties levert en tegelijkertijd de tekens van de tijd goed kan interpreteren. Poggenpohl slaagt erin om de perfecte balans te vinden tussen tradities en innovaties, verleden en toekomst. Topactueel te zijn en toch trouw te blijven aan zijn roots.

23 juryleden uit de categorieën media, communicatie en scholing hebben voor Poggenpohl gekozen. Een jury die uit prominente leden bestond zoals Andrea Albrecht, CEO Leo Burnett en marketing-professor Dr. Carsten Baumgarth. De beoordelingscriteria waren: dominantie van het merk, klantbinding, goodwill, duurzaamheid en de totale acceptatie van het merk. Winnaars winnen prijzen.


Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poggenpohl keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist