Poggenpohl keukens

Hoogste designkwaliteit

Producent van premiumkeukens ontvangt voor zijn innovatieve keukenconcept +ARTESIO® de felbegeerde onderscheiding 'red dot: best of the best' – wereldwijd erkend kwaliteitskeurmerk voor uitstekend design – bedrijfsleider Elmar Duffner neemt de prijs in het kader van een gala-evenement in het operahuis van Essen in ontvangst – keukens van Poggenpohl al herhaaldelijk onderscheiden.Poggenpohl, de producent van premiumkeukens uit het Duitse Herford, ontving voor zijn nieuwe designkeuken model +ARTESIO® de onderscheiding 'red dot: best of the best' van het Design Zentrum Nordrhein Westfalen. De felbegeerde en zeldzame onderscheiding 'hoogste designkwaliteit' werd door een prominente, internationale vakjury verleend. De red dot design award is een van de meest gerenommeerde internationale productwedstrijden. Meer dan 1000 gasten uit de designbranche, industrie, maatschappij en media huldigden de winnaars op maandag 4 juli 2011. Traditioneel in het operahuis van Essen, het Aalto-theater.

Tijdens een feestelijk gala overhandigde professor dr. Peter Zec, de initiator van de red dot design award, deze felbegeerde trofee aan Poggenpohl-bedrijfsleider Elmar Duffner. "Deze prijs is een bevestiging van de innovatieve kracht en hoge designkwaliteit van het merk Poggenpohl", aldus een verheugde Elmar Duffner over de onderscheiding. Dit jaar hebben ongeveer 1700 bedrijven uit 60 landen met in totaal 4433 inzendingen in de diverse categorieën deelgenomen aan de wedstrijd van het Design Zentrum Nordrhein Westfalen. Slechts 1,3 procent van alle inzendingen ontving de bijzondere onderscheiding 'best of the best'.

Kijk voor meer informatie op https://www.poggenpohl.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poggenpohl keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist