Poggenpohl keukens

verlengt samenwerking met Porsche Design

Poggenpohl, de producent van premiumkeukens, en het luxemerk Porsche Design hebben hun licentiesamenwerking verlengd tot 2014. De licentieovereenkomst tussen de twee premiummerken bestaat sinds de ontwikkeling en introductie van de luxekeuken Porsche Design P´7340 in het jaar 2005. De twee bedrijven kwamen bovendien een optie voor het ontwikkelen en produceren van een nieuwe keuken overeen, die met zijn prijs onder het oude
luxemodel P´7340 moet komen te liggen.Elmar Duffner, bedrijfsleider van Poggenpohl Möbelwerke GmbH, toonde zich erg tevreden met de voortzetting van de licentieovereenkomst en zegt: "De merksamenwerking tussen Porsche Design en Poggenpohl is een succesverhaal. Ik verheug mij zeer op het vervolg van onze samenwerking". "De luxekeuken van Porsche Design maakt ons assortiment helemaal compleet en in Poggenpohl hebben wij bovendien de ideale partner gevonden", aldus Dr. Jürgen Geßler, CEO Porsche Design Group. "Dankzij zijn puristische vormgeving past de P´7340 helemaal bij de heldere vormentaal van ons merk. Tenslotte wordt de keuken als centraal ontmoetingspunt steeds belangrijker. Met ons luxemodel bieden wij de ideale keuken voor iedereen die naast het koken ook plezier beleeft aan hightech."

Porsche Design-keukens van Poggenpohl staan inmiddels in huizen van particulieren en exclusieve appartementencomplexen over de hele wereld. Van Dubai, Bangalore, Florida, Hamburg, Hongkong, Lissabon, Moskou en Parijs tot
Zürich - overal waar kapitaalkrachtige klanten en investeerders van hoogwaardige appartementencomplexen waarde hechten aan bijzondere kwaliteit en exclusiviteit, is de P´7340 eerste keus.

Het nieuwste voorbeeld is het Ritz, het legendarische hotel in Parijs. De managers van dit edele stulpje hebben een zwarte Porsche Design-keuken besteld voor de duurste hotelsuite. Het ‘Imperial' is 200 vierkante meter groot en heeft twee slaapkamers, een woonkamer, keuken en badkamer (prijs per nacht 10.000 Euro). Tot de stamgasten van deze luxueuze suite behoren onder andere Europese en Arabische koningshuizen. Voordat de Porsche Design-keuken werd ingebouwd, werd de luxueuze suite uitgebreid gerenoveerd en werd er ten gunste van de keuken afgezien van een extra slaapkamer.

Een andere opdracht voor Porsche Design-keukens komt uit de Portugese hoofdstad Lissabon. Daar wordt in de beroemde wijk Chiado een exclusief appartementencomplex gebouwd. Maar liefst zeven exemplaren van het luxemodel Porsche Design P´7340 levert Poggenpohl voor dit project. Over de hele wereld verkopen inmiddels ca. 90 geselecteerde dealers en eigen exclusieve Poggenpohlstudio's de keukens van het luxemerk Porsche Design.
Poggenpohl werd in 1892 opgericht en is tegenwoordig het bekendste keukenmerk ter wereld. Het bedrijf heeft 550 medewerkers in dienst. De onderneming exporteert zijn exclusieve keukens naar meer dan 70 landen wereldwijd. Alle producten worden uitsluitend in de vestiging in het Duitse Herford ontwikkeld en geproduceerd.

Sinds 2000 maakt Poggenpohl Möbelwerke GmbH deel uit van het Zweedse Nobiaconcern, de grootste keukenproducent van Europa. Porsche Design is een luxemerk met een bijzondere focus op technisch geïnspireerde producten. Het merk werd in 1972 opgericht door Ferdinand Alexander Porsche; zijn producten staan sindsdien voor functioneel, tijdloos en puristisch design. Het productportfolio omvat klassieke herenaccessoires, een sporten
modecollectie, elektronische producten en een geurlijn voor heren. De producten krijgen hun vormgeving in de Porsche Design-studio in Zell am See/Oostenrijk en worden wereldwijd verkocht in eigen winkels, shop-in-shops, hoogwaardige warenhuizen en in exclusieve speciaalzaken.

Kijk voor meer informatie op https://www.poggenpohl.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poggenpohl keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist